TJÄNSTEUTBUD

Interimkonsulter

Staff Scandinavia Search & Interim tillhandahåller interimskonsulter för kortare och längre perioder. Vi ger dig tillgång till vårt eget uppbyggda nätverk av kompetenta interimskonsulter och kandidater med dokumenterad erfarenhet av executiva befattningar eller som specialist. Vi arbetar och uppdaterar ständigt vårt nätverk av erfarna interimschefer och interimskonsulter som finns tillgängliga med kort varsel och som är öppna för nya utmaningar i nya spännande miljöer i hela Skandinavien.

Rekrytering

Staff Scandinavia Search & Interim rekryterar chefer och specialister inom utvalda fokusområden. Efter 17 år i branschen kan vi snabbt matcha fram kvalificerade kandidater i ett mycket omfattande nätverk i egen uppbyggt kandidatdatabas. Våra rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet av rekrytering och har även själva operativ erfarenhet från något av våra fokusområden.

På Staff Scandinavia Search & Interim arbetar vi efter ledorden kvalitet, service och personligt engagemang. Som en mindre aktör får du en kontaktperson genom hela processen som löpande uppdaterar dig om läget och nästa steg. Vi gör alltid en uppföljning med dig som kund av hur du har upplevt rekryteringsprocessen. I det fall du inte är nöjd med aktuell kandidat utfaller Rekryteringsgaranti vilket betyder att vi gör om processen och du erhåller nya kandidater utan extra debitering.

Uppföljning av den rekryterade kandidaten görs efter ca två månader.

Second Opinion

Har du hittat din kandidat själv men vill ha en djupare utvärdering kan du också vända dig till oss för ”Second Opinion”. Våra konsulter är certifierade i flertalet olika personlighets- och begåvningstester bl a personlighetstestet Psykometrika, OPQ, Verify färdighetstester, Assessios personlighetstester m. fl