PROJEKTLEDARE ANLÄGGNING TILL LINK PROJEKTPARTNER

Link är ett modernt konsultföretag på en spännande tillväxtresa. Vi söker nu efter ytterligare medarbetare som är intresserade av att arbeta med projekt- och projekteringsledning i en utvecklingsorienterad miljö. Har du relevant erfarenhet av projektledning inom anläggning och infrastruktur samtidigt som du vill vara med och bidra till Links expansion och fortsatta utveckling framåt så kan du vara rätt person för oss.

Som medarbetare hos Link Projektpartner får du arbeta med intressanta och aktuella projekt inom ett företag med stark värdegrund. Vi värnar om en hållbar arbetsmiljö med fokus på delaktighet och kulturen präglas av ett stort förtroende över att forma sin egen tid och arbetsvardag.

Vem söker vi ?

Vi söker dig som letar efter inspirerande och utmanande uppdrag där du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. Du är utbildad ingenjör inom bygg, anläggning eller samhällsbyggnad, alternativt förvärvat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.

Idag är du en engagerad och kompetent projektledare, projekteringsledare, projektchef eller liknande. Du har vana att arbeta i flera projekt parallellt och behärskar såväl planering, projektering som produktionsskedet. För rollen behöver du flera års dokumenterad erfarenhet från anläggningsprojekt och arbete med både upphandling, entreprenadjuridik och branschens regelverk.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller arbete i stora anläggnings- och stadsutvecklingsprojekt. Har du dessutom ett intresse för samhällsbyggnad och hållbarhet finns det goda förutsättningar att vi kommer utvecklas och uppleva arbetsglädje och framgång tillsammans.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med anläggnings- och stadsutvecklingsprojekt i olika skeden. Du får möjlighet att utvecklas i ett professionellt företag med kunniga och motiverade kollegor vid din sida. Möjlighet till flexibel arbetsplats, sociala aktiviteter och individuell kompetensutveckling är hygienfaktorer som vi menar bidrar till ett positivt arbetsklimat och en hållbar arbetsmiljö.

Generös pensionsavsättning, försäkringar och friskvårdsbidrag är exempel på förmåner som inkluderas i din anställning. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till en mer framgångsrik arbetsplats och ser gärna att du vill vara med och bidra till ett öppet klimat. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för lyckade projekt och en engagerande företagskultur.

Är du redo för en givande utmaning där du får vara med och påverka morgondagen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Staff Scandinavia Search & Interim.

Ansvarig rekryteringskonsult är Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund.

Vid frågor, kontakta Hans på 076-8517029 eller via hans.forsslund@staffscandinavia.se

Din Ansökan + PB skickar du snarast till: cv@staffscandinavia.se

Välkommen med din Ansökan !

 

 

EKONOMIANSVARIG !

 

 

Staff Scandinavia Search & Interim är en Aktör inom  b. la  Bank, Finance, Payroll

Bolagets företrädare har sedan 2000 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt Engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister. Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter, statliga och kommunala bolag.

Vid frågor om tjänsten och fullständig arbetsbeskrivning, kontakta Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund, på 076-8517029 eller via hans.forsslund@staffscandinavia.se

Du ansöker genom att skicka ditt CV + PB till cv@staffscandinavia.se, ange  i Ämnesfältet. Urval sker löpande.

INTERIM PROJEKTERINGSLEDARE

För kunds räkning söker vi en Interim Projekteringsledare med erfarenhet av Byggbranschen eller Fastighetsbranschen. Uppdraget avser Projekt i Stockholm Mälardalen.

Uppdraget är ett Konsult/Interimsuppdrag på 6 mån med start  Hösten 2023.Vi ser helst att du går ut i eget bolag.
Kontakt
Ansvarig i detta Interimsuppdrag är Hans Forsslund, Senior Recruitment Consultant. För mer information om uppdraget kontakta Hans på 076-8517029.Skicka ditt CV + Referensuppdrag till; hans.forsslund@staffscandinavia.se

FASTIGHETSCHEF MED FÖRVALTARANSVAR !

Om tjänsten

Livi Fastigheter är det nya koncernnamnet på flera äldre bolag som funnits länge i branschen under andra namn och som nu har fusionerats ihop med målet att växa.

Fastighetskoncernen har en gedigen erfarenhet i ryggen och jobbar med utveckling,byggnation och förvaltning av samhällsfastigheter och bostäder i Mellansverige. Idag arbetar 7 personer i Livi-koncernen, innefattande byggingenjör, projektutvecklare, projektledare, projekteringsledare och fastighetsförvaltare samt personal med ekonomifunktion. Koncernens mål är att expandera på strategiska orter underutveckling för trygga och stabilt ökande fastighetsvärden.

Livi är verksamma inom fastighetsförvaltning och de köper och utvecklar hyres- och samhällsfastigheter. De befinner sig just nu mitt i en stor tillväxtresa och söker därför en Fastighetschef med förvaltaransvar med högt engagemang och en vilja att fortsätta driva och utveckla företaget framåt. Du kommer ha ett helhetsansvar för den ekonomiska förvaltningen av deras fastigheter och även få vara med på resan vid bolagets utvecklingsprojekt samt att bygga upp företaget.

De har främst fastigheter i Östergötland, Sörmland och Stockholm och därmed förekommer resor 1-2 gånger i månaden för att besöka fastigheterna. Du arbetar nära alla i bolaget och rapporterar direkt till ledningen.

Du erbjuds

Möjligheten att komma in på ett företaget i början av en expansionsresa, där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten.

Möjligheten att arbeta strategiskt och nära besluten

Att arbeta i frihet under ansvar med en chans att kunna växa i karriären genom att få ta på dig mer ansvar i takt med att de växer

Arbetsuppgifter

Som Fastighetschef kommer du att:

Ansvara för uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal samt ramavtalsförhandlingar med nya och befintliga leverantörer

Ansvara för samt följa upp budget, resultat och fastighetsplaner för respektive fastighet och samtidig styra mot totalavkastning och överskottsgrad

Ansvara för planering och genomförande av projekt tillsammans med kunder, fastighetsskötare och entreprenörer, samt lönsamhetsbedömning av investeringsalternativ

Agera kravställare och ansvara för underhållsåtgärder, ombyggnationer, hyresgästanpassningar samt efterföljande besiktningar

Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på ett optimalt sätt med nöjda hyresgäster och ett långsiktigt värdeskapande som mål

Vi söker dig som

För att passa i rollen som Fastighetschef hos vår kund tror vi att du är drivande och affärsmässig med förmågan att arbeta framåtriktad mot gemensamma mål.

Du är trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet och har en förmåga att väga olika intressen mot varandra för att se till helheten. Självklart är du även starkt motiverad av att driva ett företag framåt och vill ta stort ansvar.

Utöver detta så har du:

Minst 3 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och har en förståelse för hur man driver och effektiviserar fastigheter

Någon tidigare erfarenhet av budgetansvar

Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift, detta då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

För denna roll anses det meriterande om du även har en YH eller högskoleexamen inom relevant område samt tidigare erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare.

Som person är du:

 Resultatinriktad

 Ansvarstagande

 Strukturerad

 Affärsmässig

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, rekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas

Placeringsort: Stockholm, Strandvägen 7 A resor förekommer 1-2 ggr/mån

Rekryteringsprocessen hanteras av Staff Scandinavia Search. Ansvarig i denna rekrytering är Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund,076-8517029 hans.forsslund@staffscandinavia.se

Information om företaget

Livi Fastigheter är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter långsiktigt, hållbart och med stort engagemang. De är inriktade på samhällsfastigheter och bostäder och koncernens mål är att expandera på strategiska orter under utveckling för trygga och stabilt ökande fastighetsvärden.

Majoriteten av koncernens förvärv har gjorts under två senaste åren.

Värdeutvecklingen har omedelbart gett avkastning mot eget kapital vilket borgar för en trygg plattform att bygga vidare från. I och med koncernens tillväxt så har behovet av en stabil organisation vuxit fram och de har nu en trygg grund att stå på i och med de sju duktiga och ambitiösa personerna som arbetar hos dem idag.

Livi Fastigheter söker ständigt drivna personer för att säkerställa att de kan vara fortsatt lyckosamma i sin tillväxt. På detta bolag kommer du därför vara med på en väldigt spännande resa i tillväxt.

Om Staff Scandinavia Search

Staff Scandinavia Search är en etablerad och nischad aktör inom Bygg, Fastighet, Energi, Infrastruktur och Samhällsbyggnad.

Våra Searchkonsulter har över 22 års erfarenhet av dessa områden och ett stort nätverk av såväl chefer som specialister.

Vi erbjuder rimliga arvoden och generösa garantier. Vi arbetar efter ledorden:

Service – Kvalitet – Personligt Engagemang

PROJEKTLEDARE FASTIGHETER

För kunds räkning söker vi en Projektledare inom Fastigheter/Centrumanläggningar med erfarenhet av liknande uppdrag inom Fastighetsbranschen. Uppdraget avser Projekt i Stockholm och Uppsala.

Uppdraget är direktrekrytering med anställning hos kunden. Beräknad start Juni 2023 alternativt Augusti 2023.
Kontakt
Ansvarig i detta Interimsuppdrag är Hans Forsslund, Senior Recruitment Consultant. För mer information om uppdraget kontakta Hans på 076-8517029.Skicka ditt CV + Referensuppdrag till; hans.forsslund@staffscandinavia.se

INTERIM REDOVISNINGSEKONOM

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi en Interim Redovisningsekonom med erfarenhet av Byggbranschen eller Anläggning. Uppdraget är ett Konsult/Interimsuppdrag på 1 år med start våren 2023.Vi ser helst att du går ut i eget bolag, men vi kan även lösa det genom en tidsbegränsad anställning hos oss påStaff Scandinavia Search & Interim.Huvudarbetsuppgifter

. Ansvar för ett antal bolag inom koncernen

. Löpande Redovisning och Bokföring

. Årsbokslut och löpande Månadsbokslut

. Koncernredovisning

. K2 och K3 Bolag

Vi söker

. Minst 3 -års Erfarenhet inom Ekonomi/Redovisning

. Erfarenhet av Bygg, eller Anläggningsbranschen

. Självgående inom redovisning

. Erfarenhet av Stora bolag

. Meriterande om du arbetat i UBW Unit 4, Cognos

Du är vidare en driven, noggrann, utåtriktad. Du är en social person som är ansvarsfull och trivs att arbeta självständigt och i Team,

Kontakt

Ansvarig i detta uppdrag är Hans Forsslund, Senior Recruitment Consultant. Skicka ditt CV + PB till;

cv@staffscandinavia.se  Du når Hans på 076-8517029