KONSULTUPPDRAG BAS-U INOM INFRASTRUKTUR

Nu har du chansen att få ett långt Konsultuppdrag som sträcker sig 4år framåt i tiden.

Några av dina Arbetsuppgifter och Kundens krav på Resurskonsulten:

Din huvuduppgift är att se till att kundens entreprenörer och organisation i alla skeden av projektering och produktionsplanering identifierar och beaktar arbetsmiljösynpunkter i byggskedet. Du ska också under byggtiden tillse att våra entreprenörer genomför de skydds- och säkerhetsåtgärder som planerats.

Dina Arbetsuppgifter

Du ska i det projektet handlägga BAS U arbetsuppgifter.

Du ska även aktivt bidra till att projektet arbetar proaktivt i arbetsmiljöarbetet.

Du planerar och organisera BAS-P och BAS-U arbetet

Du handlägger BAS U arbetsuppgifter inklusive att hålla arbetsmiljöplanen uppdaterad

Du säkerställer att olyckor och tillbud utreds och rapporteras internt och till berörda myndigheter

Du följer upp att arbetsmiljöplaner upprättas och efterlevs samt att erforderliga riskanalyser och arbetsberedningar genomförs.

Du deltar på skyddsronder samt genomföra arbetsplatskontroller ute på byggarbetsplatserna

Du säkerställer att krav på arbetsmiljöutbildningar inom vår egen organisation och hos konsulter och entreprenörer genomförs enligt plan 

Vi söker

Du har minst 10 års erfarenhet av arbetsmiljöarbete i större infrastruktur-, bygg- och anläggningsprojekt i byggskedet, minst 800 miljoner kr eller större.

Du har minst 6 års erfarenhet som Arbetsmiljöspecialist, -miljösamordnare och/eller -handläggare med ansvar för BAS U under byggskedet i tunnelprojekt med fler än tre entreprenörer i produktion inom samma arbetsområde:

Du har Dokumenterad utbildning i BAS-P och BAS-U:

Du har Dokumenterad utbildning i Fallskydd, Ställningsbyggnad samt Säkra lyft

Erfarenhet från minst två tunnelprojekt i byggskede av spår där minst ett av projekt är med utländska entreprenörer.

Erfarenhet från minst ett depåprojekt med samordning  med fast driftställe inom kollektivtrafikmyndighet 

Ansökan 

Skicka din Ansökan snarast till Senior Rekryteringskonsult, Hans Forsslund vid Staff Scandinavia Search o Interim, hans.forsslund@staffscandinavia.se

 

 

KONSULTUPPDRAG BAS U/P INOM RAILWAY

Nu har du chansen att få ett långt Konsultuppdrag som sträcker sig flera år framåt i tiden.

Några av kundens krav:

– Behörighet som Skydds- och Säkerhetsledare inom Railway

– Erfarenhet av Arbetsmiljöarbete kopplat till Railway

– BAS-U/P utbildning ( Intyg krävs )

– Körkort, lägst behörighet B.

– Tala och skriva god svenska

– Bra kunskaper i engelska

Skicka din intresseanmälan snarast till Senior Rekryteringskonsult, Hans Forsslund,hans.forsslund@staffscandinavia.se

Byggarbetsmiljösamordnare / Arbetsmiljöspecialist – Konsultuppdrag !

Vi söker dig med eget Bolag eller som vill gå ut som anställd konsult i ett Konsultuppdrag under perioden

2 April – 1 Augusti 2024.

Du kommer arbeta som Byggarbetsmiljösamordnare / Arbetsmiljöspecialist med sedvanliga arbetsuppgifter i ett större projekt i västra Stockholm.

Du har ansvar för arbetsmiljön på Byggarbetsplatsen. Du genomför arbetsplatsinspektioner, byggronder, deltar i samordnings- och planeringsmöten.

Konsultuppdraget är på heltid med möjlighet till förlängning.

Vid intresse skicka ditt CV till; cv@staffscandinavia.se

För mer information kontakta Senior Rekryteringskonsult Hans Forsslund via

hans.forsslund@staffscandinavia.se

Kontakt
Ansvarig i detta Konsultuppdrag är Hans Forsslund, Senior Recruitment Consultant. För mer information om uppdraget kontakta Hans på 076-8517029. Skicka ditt CV + Referensuppdrag till; hans.forsslund@staffscandinavia.se

KOMMERSIELL FASTIGHETSFÖRVALTARE – INTERIM – TILLSATT

För kunds räkning söker vi en Kommersiell Fastighetsförvaltare med erfarenhet av uppdrag inom större Fastighetsbolag. Uppdraget avser Projekt i Stockholm och Mälardalen. Uppdraget är ett Konsultuppdrag och vi söker dig med eget bolag. Beräknad start Januari 2024 alternativt Mars 2024.

Kontakt
Ansvarig i detta Interimsuppdrag är Hans Forsslund, Senior Recruitment Consultant. För mer information om uppdraget kontakta Hans på 076-8517029. Skicka ditt CV + Referensuppdrag till; hans.forsslund@staffscandinavia.se

INTERIM PROJEKTERINGSLEDARE FASTIGHET – TILLSATT

För kunds räkning söker vi en Interim Projekteringsledare med erfarenhet av Byggbranschen eller Fastighetsbranschen. Uppdraget avser Projekt i Stockholm Mälardalen.

Uppdraget är ett Konsult/Interimsuppdrag på 6 mån med start  våren 2024.Vi ser helst att du går ut i eget bolag.
Kontakt
Ansvarig i detta Interimsuppdrag är Hans Forsslund, Senior Recruitment Consultant. För mer information om uppdraget kontakta Hans på 076-8517029.Skicka ditt CV + Referensuppdrag till; hans.forsslund@staffscandinavia.se

FASTIGHETSCHEF MED FÖRVALTARANSVAR !

Om tjänsten

Livi Fastigheter är det nya koncernnamnet på flera äldre bolag som funnits länge i branschen under andra namn och som nu har fusionerats ihop med målet att växa.

Fastighetskoncernen har en gedigen erfarenhet i ryggen och jobbar med utveckling,byggnation och förvaltning av samhällsfastigheter och bostäder i Mellansverige. Idag arbetar 7 personer i Livi-koncernen, innefattande byggingenjör, projektutvecklare, projektledare, projekteringsledare och fastighetsförvaltare samt personal med ekonomifunktion. Koncernens mål är att expandera på strategiska orter underutveckling för trygga och stabilt ökande fastighetsvärden.

Livi är verksamma inom fastighetsförvaltning och de köper och utvecklar hyres- och samhällsfastigheter. De befinner sig just nu mitt i en stor tillväxtresa och söker därför en Fastighetschef med förvaltaransvar med högt engagemang och en vilja att fortsätta driva och utveckla företaget framåt. Du kommer ha ett helhetsansvar för den ekonomiska förvaltningen av deras fastigheter och även få vara med på resan vid bolagets utvecklingsprojekt samt att bygga upp företaget.

De har främst fastigheter i Östergötland, Sörmland och Stockholm och därmed förekommer resor 1-2 gånger i månaden för att besöka fastigheterna. Du arbetar nära alla i bolaget och rapporterar direkt till ledningen.

Du erbjuds

Möjligheten att komma in på ett företaget i början av en expansionsresa, där du har stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten.

Möjligheten att arbeta strategiskt och nära besluten

Att arbeta i frihet under ansvar med en chans att kunna växa i karriären genom att få ta på dig mer ansvar i takt med att de växer

Arbetsuppgifter

Som Fastighetschef kommer du att:

Ansvara för uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal samt ramavtalsförhandlingar med nya och befintliga leverantörer

Ansvara för samt följa upp budget, resultat och fastighetsplaner för respektive fastighet och samtidig styra mot totalavkastning och överskottsgrad

Ansvara för planering och genomförande av projekt tillsammans med kunder, fastighetsskötare och entreprenörer, samt lönsamhetsbedömning av investeringsalternativ

Agera kravställare och ansvara för underhållsåtgärder, ombyggnationer, hyresgästanpassningar samt efterföljande besiktningar

Tillsammans med teamet se till att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på ett optimalt sätt med nöjda hyresgäster och ett långsiktigt värdeskapande som mål

Vi söker dig som

För att passa i rollen som Fastighetschef hos vår kund tror vi att du är drivande och affärsmässig med förmågan att arbeta framåtriktad mot gemensamma mål.

Du är trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet och har en förmåga att väga olika intressen mot varandra för att se till helheten. Självklart är du även starkt motiverad av att driva ett företag framåt och vill ta stort ansvar.

Utöver detta så har du:

Minst 3 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och har en förståelse för hur man driver och effektiviserar fastigheter

Någon tidigare erfarenhet av budgetansvar

Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift, detta då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

För denna roll anses det meriterande om du även har en YH eller högskoleexamen inom relevant område samt tidigare erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare.

Som person är du:

 Resultatinriktad

 Ansvarstagande

 Strukturerad

 Affärsmässig

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, rekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas

Placeringsort: Stockholm, Strandvägen 7 A resor förekommer 1-2 ggr/mån

Rekryteringsprocessen hanteras av Staff Scandinavia Search. Ansvarig i denna rekrytering är Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund,076-8517029 hans.forsslund@staffscandinavia.se

Information om företaget

Livi Fastigheter är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter långsiktigt, hållbart och med stort engagemang. De är inriktade på samhällsfastigheter och bostäder och koncernens mål är att expandera på strategiska orter under utveckling för trygga och stabilt ökande fastighetsvärden.

Majoriteten av koncernens förvärv har gjorts under två senaste åren.

Värdeutvecklingen har omedelbart gett avkastning mot eget kapital vilket borgar för en trygg plattform att bygga vidare från. I och med koncernens tillväxt så har behovet av en stabil organisation vuxit fram och de har nu en trygg grund att stå på i och med de sju duktiga och ambitiösa personerna som arbetar hos dem idag.

Livi Fastigheter söker ständigt drivna personer för att säkerställa att de kan vara fortsatt lyckosamma i sin tillväxt. På detta bolag kommer du därför vara med på en väldigt spännande resa i tillväxt.

Om Staff Scandinavia Search

Staff Scandinavia Search är en etablerad och nischad aktör inom Bygg, Fastighet, Energi, Infrastruktur och Samhällsbyggnad.

Våra Searchkonsulter har över 22 års erfarenhet av dessa områden och ett stort nätverk av såväl chefer som specialister.

Vi erbjuder rimliga arvoden och generösa garantier. Vi arbetar efter ledorden:

Service – Kvalitet – Personligt Engagemang