Staff Scandinavia Search & Interim är en nischad aktör inom Bygg, Anläggning, Fastighet,Teknik, Infrastruktur, Samhällsbyggnad, Energi & Miljö.

Bolagets företrädare har sedan 2000 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Utmärkande för Staff Scandinavia Search & Interim är Kvalitet, Service och Personligt Engagemang. Vi hjälper våra kunder att tillsätta chefer och specialister.  Staff Scandinavia Search & Interim arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter, statliga och kommunala bolag.

Customer Success Manager som brinner för att utmana en hel bransch

Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik Saas-lösning för B2B, för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Med rådgivning och vårt unika Saas-system Energy Sourcing Tool erbjuder vi ett stöd genom hela inköpsprocessen för el från framtagande av inköpsstrategier, upphandling samt löpande kontroll och uppföljning.

Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas samtidigt som intresset för våra tjänster är stort. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras och vi har mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa.

Vi behöver nu bli fler på vårt kontor i centrala Stockholm och söker en ny stjärna som vill hjälpa oss att utveckla vår affär och våra kunder. Det kommer finnas stora möjligheter till att utveckla den egna rollen utifrån egen förmåga och vilja.
På Ensotech hittar du en nytänkande arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap. Våra medarbetare är teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch: Energibranschen.

Om du är en positiv, relationskapande och ansvarstagande lagspelare med stor professionell kapacitet och entreprenörsanda är du kanske personen vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att få ansvar för ett antal av våra kunder som har tecknat ett abonnemangsavtal. Du kommer också att vara mycket delaktig i den löpande affärsutvecklingen samt ansvara för olika typer av konsultuppdrag. Primära arbetsuppgifter enligt bilaga.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt och har intresse, vilja och förmåga att leverera lösningar.

Du är utåtriktad och social och jobbar bra med andra människor. Vidare är du noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till uppsatta mål och tidsramar.

Då vi är ett litet entreprenöriellt företag trivs du och ser möjligheter i en miljö med snabba förändringar och beslut.

Vi ser helst att du har utbildning från universitet/högskola gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet från energibranschen eller konsultvärlden. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande.

Låter det spännande?

Vi hoppas att du vill vara med och etablera Ensotech som en oberoende och objektiv part som hjälper stora företag och offentlig verksamhet att öka transparensen mot elförsäljningsbolagen och därmed få bättre kontroll och undvika onödigt höga eller felaktiga energikostnader.

I denna rekrytering samarbetar vi med Staff Scandinavia Search. Vid frågor kontakta Senior Recruitment Consultant Hans Forsslund på 076-8517029 eller via hans.forsslund@staffscandinavia.se

Arbetsuppgifter

Ta över ansvaret för ett antal av våra kunder som KAM vilket innebär

GENOMFÖRA 4-6 KUNDMÖTEN TILLSAMMANS MED KUNDENS ELINKÖPSGRUPP
VARA ETT STÖD I KUNDENS BESLUTSPROCESS AVSEENDE ELINKÖPET
TA FRAM OCH PRESENTERA OLIKA TYPER AV ANALYS- OCH BESLUTSTÖDSRAPPORTER
STÖDJA KUNDEN MED ATT FÖLJA UPP ELAVTALET MED HJÄLP AV KOSTNADSUPPFÖLJNINGSRAPPORTER FRÅN SYSTEM ENERGY SOURCING TOOL
SÄKERSTÄLLA ATT KUNDENS KONTRAKTSDATABAS OCH ABONNEMANGSDATABAS ÄR KORREKT
VARA ETT STÖD FÖR KUNDEN I DIALOGEN MED KUNDENS ELLEVERANTÖR OCH NÄTÄGARE.
VERKA FÖR MERFÖRSÄLJNING TILL KUNDERNA
Ansvara för och delta i olika typer utvecklingsprojekt

o Vårt SaaS system är under ständig utveckling och utgår i mångt och mycket utifrån kundernas önskemål och behov. Du kommer att få ansvaret för att tillsammans med våra utvecklare vara ansvarig för olika typer av utvecklingsprojekt som kan vara helt kundunika eller för samtliga kunders behov.

o Inom ramen för utvecklingsprojekten tillsammans med kunden arbeta fram kravspecifikationer

o Genomföra olika typer av analyser som ska ligga till grund för utvecklingsprojekt på områden som tex solceller, energilagring, vindkraft mm.

o Föra dialog med olika typer av myndigheter tex Energimarknadsinspektionen, Svenska Kraftnät mm eller olika marknadsplatser som Nordpool Spot eller Nasdaq.

Genomföra olika typer av konsultuppdrag

o Förutom att Ensotech erbjuder SaaS abonnemang på vårt unika affärsystem för elaffären så genomför vi även olika typer av konsultuppdrag.

o Inom ramen för konsultarbetet kan du få ansvar för att genomföra strategianalyser där du med hjälp av vårt system simulerar utfall av olika typer av prissäkringsstrategier. Dessa strategier presenteras sedan på WS för kunden och ibland kundens styrelse som underlag för ny inköpspolicy.

o Ta fram förslag på ny inköpspolicy/inköpsstrategi

o Beroende på bakgrund hjälpa kunden med upphandling av ny elleverantör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *