Link är ett modernt konsultföretag på en spännande tillväxtresa. Vi söker nu efter ytterligare medarbetare som är intresserade av att arbeta med projekt- och projekteringsledning i en utvecklingsorienterad miljö. Har du relevant erfarenhet av projektledning inom anläggning och infrastruktur samtidigt som du vill vara med och bidra till Links expansion och fortsatta utveckling framåt så kan du vara rätt person för oss.

Som medarbetare hos Link Projektpartner får du arbeta med intressanta och aktuella projekt inom ett företag med stark värdegrund. Vi värnar om en hållbar arbetsmiljö med fokus på delaktighet och kulturen präglas av ett stort förtroende över att forma sin egen tid och arbetsvardag.

Vem söker vi ?

Vi söker dig som letar efter inspirerande och utmanande uppdrag där du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. Du är utbildad ingenjör inom bygg, anläggning eller samhällsbyggnad, alternativt förvärvat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.

Idag är du en engagerad och kompetent projektledare, projekteringsledare, projektchef eller liknande. Du har vana att arbeta i flera projekt parallellt och behärskar såväl planering, projektering som produktionsskedet. För rollen behöver du flera års dokumenterad erfarenhet från anläggningsprojekt och arbete med både upphandling, entreprenadjuridik och branschens regelverk.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller arbete i stora anläggnings- och stadsutvecklingsprojekt. Har du dessutom ett intresse för samhällsbyggnad och hållbarhet finns det goda förutsättningar att vi kommer utvecklas och uppleva arbetsglädje och framgång tillsammans.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med anläggnings- och stadsutvecklingsprojekt i olika skeden. Du får möjlighet att utvecklas i ett professionellt företag med kunniga och motiverade kollegor vid din sida. Möjlighet till flexibel arbetsplats, sociala aktiviteter och individuell kompetensutveckling är hygienfaktorer som vi menar bidrar till ett positivt arbetsklimat och en hållbar arbetsmiljö.

Generös pensionsavsättning, försäkringar och friskvårdsbidrag är exempel på förmåner som inkluderas i din anställning. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till en mer framgångsrik arbetsplats och ser gärna att du vill vara med och bidra till ett öppet klimat. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för lyckade projekt och en engagerande företagskultur.

Är du redo för en givande utmaning där du får vara med och påverka morgondagen?

I denna rekrytering samarbetar vi med Staff Scandinavia Search & Interim.

Ansvarig rekryteringskonsult är Senior Recruitment Consultant, Hans Forsslund.

Vid frågor, kontakta Hans på 076-8517029 eller via hans.forsslund@staffscandinavia.se

Din Ansökan + PB skickar du snarast till: cv@staffscandinavia.se

Välkommen med din Ansökan !

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *